Domov>Austroflex je šel korak dlje

Austroflex je šel korak dlje

Spalni sistemi austroflex so z odličnimi ocenami prestali preizkus biomehanskih in mikroklimatskih ležalnih lastnosti, ki ga je opravil Ergonomski inštitut München. Pri teh spalnih sistemih obstajajo tudi izčrpne možnosti individualnega nastavljanja ležalnega udobja. Z ortopedskega stališča se priporočajo kot ergonomska podlaga za anatomsko pravilno ležanje. Podpirajo pravilen položaj hrbtenice in pospešujejo nočno polnjenje medvretenčnih ploščic s hranilno tekočino. Certifikat EIM.

Spalni sistemi austroflex so izpolnili tudi visoke zahteve LGA. Izvrstno so opravili preizkus kakovosti in varnosti uporabljenih materialov, ki jih nadzoruje neodvisen LGA Qualitest GmbH. Pri testiranju dolgoročne trpežnosti so za merilo uporabili izgubo višine, spremenjeno vrednost trdote in faktor izgube elastičnosti. Udobje, ki ga boste danes našli na ležišču, boste na njem našli tudi čez pet, sedem in več let.

Ne nazadnje se spalni sistemi austroflex ponašajo z Avstrijskim znakom kakovosti, ki jamči za kakovost austroflexovih izdelkov, pa tudi za trajnosten postopek proizvodnje s tradicionalnimi tehnikami in z visokim deležem ročnega dela ter obzirno uporabo resursov visokokakovostnih surovin. Najboljši materiali, stroga kontrola.

Za več informacij obiščite spletni strani: http://optimo.si/sl/index/product/id/173 in http://optimo.si/sl/index/product/id/176